belum terlambat!

oh yes! rasanya belum terlambat kalo nak wish "SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN".. hehe~ pada kamu2 diluar sana, tade duit raya ke untuk saya? saya masih bawah umur, masih memenuhi kriteria - kriteria penerima duit raya..ngee..;p

mana duit raya saya??


raya neh ramai la plak yang bertunang and berkahwin, so raya neh asek gi kenduri la, semua org da nak kawin.. tapi bes! makan free~ kepada mereka yang bertunang or kahwin sepanjang bulan syawal neh, selamat bertunang and selamat pengantin baru ya..ngeee~~

raya ni ugak rasa macam x meriah macam dulu, jiran saya kata maybe sebab kami dah besar..(uhu..dah besar sgt ke kita ni?)ye kOt, da besar..budak2 pun da besar. banyak yang dah lain, kalo dulu pakcik usOp orang 1st yang akan datang beraya kat umah tapi kali ni dah lain, dia dah pergi menghadap illahi secara mengejut. auntie pun x balik terengganu raya kali ni. agak sedih la raya tahun ni, tataw nape.. teringat kat arwah abang padi, saya masih x ziarah kubur dia. keciwa ngan diri sendiri. urmm... tapi kawan saya kata, raya taleh sedih2..huhu~~

8 comments