Harap ini Dapat Panaskan Winter di Sini

Hai. saya kebosanan dan kemalasan di rumah. sekarang ini ibarat musim winter di sini. nasib tade salji saja. dan kesejukan akan sentiasa buat kita berasa lapar dan lapar dan malas. tade kerja yang lebih berfaedah saya lakukan di musim winter ini selain dari mendengar lagu dan menonton dan berintenet. oh, lagu jiwang saya sekarang adalah Love Story dari Taylor Swift. Tajuk nya saja sudah menunjukkan ciri ciri jiwang bukan? saya bayangkan Taylor Swift tu seperti Marit Larsen M2M. tapi nampak gayanya persamaan nya hanyalah tang rambut saja. Masa saya kecil, M2M memang tengah tip top. dan buat pertama kali nya saya berasa teruja bila lihat seorang gadis bermain gitar. itu lah Marit. hye Marit!

Wah, panas pula ya. ujar Marit Larsen

 
Taylor Swift dengan gaya baju tido nya.

dan kenapa minah saleh nampak matured? padahal umur baru 19 tahun, tapi dah macam orang umur 23 tahun. dan kepada mak cik mak cik yang sibuk tanya result PMR saya. makcik, dah lama saya lepas PMR kenapa sekarang baru nak tanya. 

40 comments

  1. Aku pon rasa dorang ade iras2. Waaa... nak lima awekz? Adakah kau tulah berkerjaya sebagai broker awekz skang ni? Ini adalah satu anjakan paradigma?

    ReplyDelete
  2. Cari smpai 5 aweks ? Ta bleh blah .

    ReplyDelete
  3. wahhh tahun baru ni dah jadi broker lak ke huhuhu...lima aweks..ramai tuh!

    ReplyDelete
  4. aweks yang berhalkum tak nak?

    ReplyDelete
  5. mcm same..
    tapi tang rambut jela..

    =)

    wah?sampai 5?? gile! ;p

    ReplyDelete
  6. haha..
    kalau macamtue, baik anda mencuba berjinak dgn aktiviti "hibernasi"..
    sbb kat national geographic, beruang kutub buat macam bess jer..

    p kata anda cube dan kongsi bersama kami..
    hehehe

    ReplyDelete
  7. alamak..
    kalau mcm neh la awek den,
    tiap2 ari kuar, gendong nek mutu

    ReplyDelete
  8. eh jadi agent ke? nak mintak tlg promote gak ler :)

    ReplyDelete
  9. kapten ko tak nak tlg carikan ker?

    ReplyDelete
  10. ala..nape nak susah2 neh jadi broker..? nape cik farna da voluenteer jadi awek die neh..lalala~

    ReplyDelete
  11. doc rase kalo farhana dok cn, winter yg bebetol. memang la akan jadi beruang kutub xD

    ntah2 membe tu nk kat farhana. pastu saje je soh carikkan awek tok die :P

    ReplyDelete
  12. ohoho..knp ye mrk nmpk matured? sbb fktor pemakanan kot..ke kita yg awet muda? kuang3

    ReplyDelete
  13. enjoy-rs-> terima kasih utk iklan itu.

    Kikuri-> ada bau bau bacang kot. aha. aku cuba cari pengalaman berkeja. tak lama lagi dah nak abes belaja.

    Dhada-> dhada berminat?

    erisya nor-> itu lah pasal. terlebih kuota dah tu.

    ahmdsyhmi-> kau ada nak sponsor sape sape ke? ke kau nak promot diri kau sendiri?

    eda-> yea. dan mereka tau main gitar. hehe. eda berminat juga?

    alien-> ia ke? boleh boleh. nanti saya cuba. kompem kena baling periuk dengan mak. heheh!

    Luth Textile-> ewah ewah ewah. kami doakan luth dapat awek macam tu ya.

    eworque-> oh. boleh boleh. tapi kena sedia kan komisyen lah. amacam?

    Monkey D Luffy-> kapten, bukan ke aku dah cari dulu. janda indon depan umah aku tu. boleh?

    aYuNi-> volunteer utk cari aweks saja. kau nak cuba bakat ke? boleh tinggal kan no fon ya.

    uShop-> beruang kutub kan comel. "kami picciiiiiiiiiittttttttt...." heheh!

    saya doakan tafsiran dr ushop tu salah. huhu. ewah ewah ewah. mentang mentang dah buat pengakuan berani mati aritu. nak cari kan jodoh utk saya pula ya. huhu~

    e-leeyana-> hahaha. memang dah tepat dah teori tu. kita awet muda. haha

    ReplyDelete
  14. haha cadangan utk kawan awak tuh ilaha
    suruh dia iklan kat myspace
    dia boleh dpt lebih dri 5 aweks
    :D

    ReplyDelete
  15. baik iklan kat mudah.com
    hehehe

    ReplyDelete
  16. lu tahu kenapa awek minah salah nampak mature..sebab body diaorang sedap-sedap..hahaha..

    ReplyDelete
  17. kalu member tuw nak 5 awekksss..lu carik kat wa double 2..10 aweksss..hahaha

    ReplyDelete
  18. aie..
    5 aweksss xcukup tu yang~

    ReplyDelete
  19. Cantik2 foto nya.

    ReplyDelete
  20. Babyjane[The Juliet]-> dia tade myspace rasa nya. huhu

    alien -> wah. mudah sangat ke? ehe. nanti saya suggest kan dia. heheh!

    mrblind-> ah, lu memang. body aje yang ditengok nya. repot kat wife lu kang.

    eRRy 501®-> ewah ewah ewah. yang kat umah tu kan da ada. nak bukak cawangan ke? ewah ewah ewah~

    ajaa~ -> nak kena tambah lagi ke? aza tak berminat ke? huhu~~

    Rie21-> maybe sebab orang nya pun lawa. hehe

    ReplyDelete
  21. derang mkn daging byk...
    lu kasi try la dlm seminggu...
    maw meletup mcm belon bdn lu nnti...
    haha...

    ReplyDelete
  22. hui...
    sampai 5...
    nak jadi hugh hefner ke..?
    dasat...

    nak sampai sploh pon bleh...
    iklan yellow pages...
    xpon potostet(ringkas.)bnyak2 no tpn..
    tampal kat dinding.

    fin.

    ReplyDelete
  23. o0o0ppsss...dah jadi ajen ker?
    boleh tempah gak ker..huhu

    ReplyDelete
  24. lalalaa..no hal punyaaa hapa..kak wok ada 3 cawangan..apasalahnyaaa kalu saya bukak cawangan..baru maju..hahahha

    ReplyDelete
  25. gelojoh benar member lu tuh!
    meh gua blanja nyah. amcam?

    ReplyDelete
  26. dlu sy suke m2m!
    cute bngat ni..
    hehe


    ouh, kwn kmu minat x dgn awek ckgu?
    lalalala

    ReplyDelete
  27. oh..leh gak..
    tapi sape dia tu????

    ReplyDelete
  28. KARKADEWA-> daging? kang jadi gemuk plak.

    capullet360-> iya. boleh diterima pakai. nanti tumpang tampal kat dahi boleh?

    mhud-> oh. boleh boleh. nak berapa orang ya?

    eRRy 501®-> fuyyo. gini, nanti saya fax surat kat mak husna dulu. tengok, permohonan diluluskan atau tak. ya?

    DarabDua-> boleh ugak tu. sebab dia tade kasi spesifikasi. eh, lu ada ramai nyah ke? auww~

    ~cik manis~-> tau takpa. comel dan manis. uhu~

    minat, minat sangat. :]

    ajaa~ -> si cute comel itu lah. aza pernah tengok gambar dia dalam fon ritu. jiran lama. hehe~

    ReplyDelete
  29. dahi saya kecil sja..
    dinding sangat besar..
    dan bnyak ruang...

    :-)

    ReplyDelete
  30. permohonan anda amat-amat-amat dialu-alukan..sekian terima kasih..hehehehehhe..uuwwwwaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  31. oo...dia ke..memg cumel la..tamau la..setia pada yg satu..wah!!

    ReplyDelete
  32. capullet360-> oh yeah? huhu~

    erry501-> haha. padan muka. lalala~

    ajaa~-> cumel kan? ala, amek la. tengah ada sale nih. huhu.

    ReplyDelete
  33. saya masih menunggu fax daripada saudari hana..harap maklum..

    ReplyDelete
  34. mungkin ada sedikit kesulitan dari pihak unit faksimili kami. tunggu ya?

    ReplyDelete
  35. saya masih terus menunggu dan masih menunggu..masihh..masihhh..masihh...masihhh aada..yg tercantikkk ..itu kamuuuuu..ehehhehe

    ReplyDelete
  36. tak boleh menyanyi di sini. ya? haha!

    ReplyDelete
  37. ok i'm sorry..katanya amir dalam rajalawakk..hehe

    ReplyDelete
  38. a'aa..pendek bukan sebarang pendek..tapi panjang pun kalu cam talam buat hapa..dahh kuarrr..padan muka..hehee

    ReplyDelete