Ringkas Dan Padat

mood hari ini agak kurang mesra dari semalam. oh ya, sebelum terlupa. terimas buat Qayum dengan Airie yang belanja kami semalam. padan muka korang kan. Sapa suruh pegi Midvalley semalam, kan dah terserempak dengan kami. tak pasal pasal kena belanja kami. haha. 

oke, hari ini agak tak bes. dengan suasana yang kurang nyaman dan sedap. Ada sesiapa tau, kenapa tak boleh isi permohonan online untuk IPTA sesi 2009? dan ada sesiapa yang tau kat mana boleh dapat makanan yang sedap lazat hingga menjilat dinding tapi murah kat Shah Alam area sek 13?

banyak benda yang belum buat. baju belum iron lagi. baby blue belum mandi lagi, dah dekat 7 bulan dia tak mandi. heheh! hari tu baru tau kat mana tempat membasuh keta dan moto. padahal dah dekat 7 bulan saya menyewa kat sini. cess! sapa suruh buat tempat basuh keta kat tempat terpencil sangat.

 
langit untuk hari ini.

dan, penyakit gastrik datang lagi.

31 comments

  1. owh lala~ sungguh xbek mud anda arini ya! byk gak keje yng anda harus lakukan...selamat berkeje & slamat beramal!heee~

    ReplyDelete
  2. ketiak baby blue ko mesti melekit gila babeng ek?

    ReplyDelete
  3. ari ni sgt tensen..!
    keje byk x siap :((

    ReplyDelete
  4. Bila baca entry ni, teringat masa zaman blajo kat PPP/ITM sec 17. Aku duk kat Kolej Sect 18....

    Skang ITM dah jadik UiTM.. Tuanye aku!

    ReplyDelete
  5. haiya~
    itu seksyen 13, makan mahal la..
    aku biase round2 seksye 18 jer.. rumah sewa lama..

    ReplyDelete
  6. huhu..
    xkan sampai nak jilat dinding..?
    nak jadi nelson mandela..?

    ReplyDelete
  7. uuu... itu giant sec 13 musti ade mknan yg sedap2 hngga mnjilat meja juga. incek liquid sgt pasti..!! =P

    ReplyDelete
  8. baby blue tu keta kah ?
    uuuuu satu ari tlg snap pic baby blue
    nk tgkk .

    haha sy gle suke wrna 2 :D

    ReplyDelete
  9. gastrik ker dik?
    jangan lupa mamam ubat k

    jaga diri
    jaga kesihatan

    ::_Kak Yanie Putrajaya_::

    ReplyDelete
  10. uikss..mana trimas kat kiter jugak..ari tuw blanja nasik kak wok..tade trimas pommm..sampai atiiii..isk iskk iskkk..kalu gastrik makan la ubat yg berwarna putih tuww..pasti buang angin..uhu..

    ReplyDelete
  11. gastrik..jangan dibawa bermain..pergi makan ubat..

    ReplyDelete
  12. aYuNi-> selamat beramal juga. :]

    ahmdsyhmi-> baby blue aku guna deodorant hari hari.

    ~cik manis~-> jangan tensen cik manis, nanti tak manis. ;]

    Kikuri-> sec 17? aku tau situ ada stesen bas.

    Monkey D Luffy-> boleh. tapi nanti kena tolong mandi kan dia, tiap tiap hari.

    alien-> tau takpa. kami disini mendambakan makanan sedap dan murah. huhu

    capullet360-> mesti lah, kalau dah sedap sangat. baik jadi mahatma gandhi aje.

    Liquid-> memang ada. tapi mahal. huhu~

    uNa !!-> bukan keta. keta pun saya tak reti bawak. satu hari nanti, maybe. heheh!

    [yAN!e][pUTraJAya]-> thanks akak. saya terharu. akak, saya ada abang. boleh jadi akak ipar saya? erk.

    DarabDua-> mesti lah. hari hari dia lawa. macam penduduk kat sini gak. haha!

    eRRy 501®-> oke, oke. terimas untuk erry501 sebab belanja nasi kak wok. terimas ya amat. heheh!

    mrblind-> baik abah!

    ReplyDelete
  13. aie..
    xgtau yea, kua date ngan durang..:(..
    waa.. best x?? dah la ad org belanja..huu...

    ReplyDelete
  14. dik farhana @ bakal adik ipar ku

    muehhehehe...sanggup kah anda menjadi adik ipar ku...

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  15. wahhhh cantiknya langit tu...sungguh biru!

    ReplyDelete
  16. haha...
    mathma gandhi kilat sangat...
    taku xde selera..
    haha...

    *nice artwork u have. :-)*

    ReplyDelete
  17. cuaca yg solid utk bersiar-siar!!

    ~sudikah anda bersiar2 bersama saya?

    ReplyDelete
  18. ajaa~-> aja, jangan jeles. nanti kita pegi sama sama ya?

    [yAN!e][pUTraJAya]-> sanggup. tapi akak sanggup ke nak belanja saya hari hari. heheh~

    erisya nor-> saya suka langit :]

    capullet360-> haha. bukan ke kilat itu sexy ke. itu orang lain yang kata ya. haha!

    padelkopak-> kalau pegi main bola pun bes ugak. jom, kita pegi main bola. yok?

    ReplyDelete
  19. ok2..
    dah dut masuk. kita g tengok wayg k??

    ReplyDelete
  20. kalo seksi da lama orang india kawen ngan mat saleh..

    jadi inleh...
    haha

    ReplyDelete
  21. ajaa~-> oke, set!

    capullet360-> inleh? haha. biasa lah. india kan berpegang kuat kat agama n tradisi dorang. mana boleh kawen mat salleh senang senang. huhu

    erry501-> tak baik tuduh woo. ikhlas ni. tulus dari hati. e-class gitu. haha!

    ReplyDelete
  22. kalu betulla apa yang dikata..sungguh terharu berasa hamba..kuikuikui

    ReplyDelete
  23. dunia dah matang,dan moden,so xsalah kalo india kawen mat saleh..

    *melayu pown da kawen india,mat saleh,cina.malaysia kan perpaduan..*

    ReplyDelete
  24. erry501-> ek ah ek ah~ nanti jangan lupa belanja lagi. limau mandarin satu?

    capullet360-> kalau dapat mat saleh macam Perry kan bes. ho ho ho.

    ReplyDelete
  25. bole..boleee..gong xi fa chaiii..jangan lupa jumpa uncle choi..pandu,tunggang dan jalan dengan selamat..hehee

    ReplyDelete
  26. erry502-> uncle choi? qong xi fa chaii ugak. ;p

    ReplyDelete
  27. hahahaa..kalu mau ang pau..mali la cinih..hahaha

    ReplyDelete