Ringkas Dan Padat

mood hari ini agak kurang mesra dari semalam. oh ya, sebelum terlupa. terimas buat Qayum dengan Airie yang belanja kami semalam. padan muka korang kan. Sapa suruh pegi Midvalley semalam, kan dah terserempak dengan kami. tak pasal pasal kena belanja kami. haha. 

oke, hari ini agak tak bes. dengan suasana yang kurang nyaman dan sedap. Ada sesiapa tau, kenapa tak boleh isi permohonan online untuk IPTA sesi 2009? dan ada sesiapa yang tau kat mana boleh dapat makanan yang sedap lazat hingga menjilat dinding tapi murah kat Shah Alam area sek 13?

banyak benda yang belum buat. baju belum iron lagi. baby blue belum mandi lagi, dah dekat 7 bulan dia tak mandi. heheh! hari tu baru tau kat mana tempat membasuh keta dan moto. padahal dah dekat 7 bulan saya menyewa kat sini. cess! sapa suruh buat tempat basuh keta kat tempat terpencil sangat.

 
langit untuk hari ini.

dan, penyakit gastrik datang lagi.

31 comments