Sesi Bercakap Dengan Jin Buta Mata

tadi petang, result untuk Julai 2008 keluar awal dari tarikh yang sepatut nya. iaitu besok. memang tak patut. dorang dah tipu saya. tapi takpa. terima kasih kepada rakan senegara yang sudi meng'text' mesej tentang kes penipuan tarikh pengumuman result ni.

huh? result saya? oh. okay saja. hurmm. ya, betul. okay lah tu. tapi.. alah, syukur saja lah. sapa suruh tak study kan, tapi saya dah study. errmm.. biar je lah. cuba utk sem depan pula. baiklah, tapi.. iya lah, alhamdulillah. syukur ya Allah, utk result saya. amin. oh, tapi kenapa.... ah! malas nak pikir.

*tarik selimut, tido.

*amboi~amboi~amboi, tadi kemain lagi korang suruh aku pegi check result ya? bila aku tanya result kamu. kamu terus tak reply mesej. amboi~amboi~amboi sambil menggerakgerikan jari kelingking.

23 comments

  1. tak tau ker yang result periksa tu dikategorikan dalam kelas P&C?

    kalau masa UPSR, PMR, SPM jer ramai org akan bg tau result... tapi itu kalau CEMERLANG jer...

    yg bese2 jer diam. kapten ler tu

    ReplyDelete
  2. alah dear..
    jagn sadis2 k...
    kek la tu dah dapat yang terbaik ciki, sem depn ada lagi..tibai n pulun abis keyh!

    aza nye resut x gempak pun jus lulus...

    ReplyDelete
  3. alolo..mari kite brusaha lagi sem depan! (gila poyo ayat aku!)

    ReplyDelete
  4. alolo..mari kite brusaha lagi sem depan! (gila poyo ayat aku!)

    ReplyDelete
  5. ouh, frhana..
    sy pn da dpt rslt td..
    kne strgle lbih lg sy ni..
    haih~

    ReplyDelete
  6. farhana...lega kan bila dah dapat result..tiada teka-teki lagi! tak kira apa result yang dapat....sem depan boleh dapat lebih baik lagi!

    ReplyDelete
  7. owh ya cik farhana..saya harap anda tabah.. tapi setahu saya..cik farhana seorang yg kuat kan?? ana..go go go! try tuk sem depan k..

    ReplyDelete
  8. mcm knl je amboi3 tuh hehe..

    ReplyDelete
  9. huh.
    apekah maknenye result itu menipu?

    never toooo late nk perbaiki sem baru ni. good luck!!

    ReplyDelete
  10. kura dalam kategori mendiamkan diri..kalo ditanya baru cakap..huhu..kalo org x bgtau..x denye aku nak menyibuk hal org..

    ReplyDelete
  11. apa kena mengena result dengan jin mata buta..

    ReplyDelete
  12. usahe tangge kejayaang..
    chewahhh

    ReplyDelete
  13. Gambatte, yo! Sem depan, pulun abes-abesan!

    ReplyDelete
  14. ammboii ambboiii amboiii..walaupun sumbangsihhh..tetap mak laku...

    ReplyDelete
  15. emm..x pe cuba lagi tahun depan.

    emm..ape?asyik layan blog je?

    emm..lain yang study lain yg kluar?

    emm..tahun depan pun sama gak result nya?

    emm..asyik lain jantan?

    emm..ape?tahun depan x nak sambung belajar lagi?

    manusia memang cam tu...

    ReplyDelete
  16. huhu..tak der maknenyeeee nak jadik peminat setia amboiii amboiii amboiii..

    ReplyDelete
  17. amboi amboi amboi. betul ke ni??
    *laga laga jari kelingking.

    ReplyDelete
  18. Monkey D Luffy-> aku pun diam diam ugak. uhu

    ajaa~-> ehe. nex sem kita tibai beramai ramai ya?

    orkedhana-> walau poyo, tapi takpa. mari berusaha. haha!

    ~cik manis~-> kita sama sama strugle lagi yok.

    erisya nor-> lega sangat sangat. next sem da last sem. betul betul kena berusaha lebih. :]

    aYuNi-> ya. saya memang boleh mengangkat beras 10 kilo.

    e-leeyana -> kenal ke? syhhh.. hehe

    uShop-> yeah~yeah~ saya sungguh berkobar kobar nak start study neh. aha

    TurTl3!!-> tapi bila kita bagitau n orang yang tanya itu tiba tiba taknak bagitau, itu memang menyakitkan hati tahap membunuh namanya.

    mrblind-> ada kena mengena nya. itu aku ada berkias bahasa sikit. uhu~

    si kura-> betul betul. saya mencari apa yang menjadi lift kejayaan. ada tak?

    Kikuri-> thanks. yeah. pulun dan pungut. yeah!

    eRRy 501®-> peminat setia ya?

    zairi->

    emm..ya, cuba lagi tahun depan.

    emm.. tak asyik sangat pun.

    emm..tak lah. dah study pun dan itu yang keluar.

    emm..insyaallah tak, akan cuba baiki buat kali terakhir.

    emm..tade jantan. dua dua kucing jantan aku dah mati

    emm..mesti lah nak. siap dah apply pun.

    tak semua manusia cam tu

    babyjane-> thx dear. tak sabar neh. hope ada lect lelaki lagi ;p

    ReplyDelete
  19. amboiii amboiii amboiii..sedap mulut nyaaaaaaaa..ekekeke

    ReplyDelete
  20. apa rasanya erkk..bole try akkk..kekekeke

    ReplyDelete
  21. klonopin withdrawal side effects crazy drugsxanax anxiety relief pills order here

    [url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra on sale online[/url]

    ReplyDelete