Sesi Bercakap Dengan Jin Buta Mata

tadi petang, result untuk Julai 2008 keluar awal dari tarikh yang sepatut nya. iaitu besok. memang tak patut. dorang dah tipu saya. tapi takpa. terima kasih kepada rakan senegara yang sudi meng'text' mesej tentang kes penipuan tarikh pengumuman result ni.

huh? result saya? oh. okay saja. hurmm. ya, betul. okay lah tu. tapi.. alah, syukur saja lah. sapa suruh tak study kan, tapi saya dah study. errmm.. biar je lah. cuba utk sem depan pula. baiklah, tapi.. iya lah, alhamdulillah. syukur ya Allah, utk result saya. amin. oh, tapi kenapa.... ah! malas nak pikir.

*tarik selimut, tido.

*amboi~amboi~amboi, tadi kemain lagi korang suruh aku pegi check result ya? bila aku tanya result kamu. kamu terus tak reply mesej. amboi~amboi~amboi sambil menggerakgerikan jari kelingking.

23 comments