Ini Untuk Mengekalkan Title Ratu Tag

Tanda: 

1. Tanda2 sedang bad mood berdiam diri. makan cokelat. surf intenet dan tido. 

2. Tanda2 sedang marah moody. diam. tunjuk muka bengis. orang tegur, buat tak tau. 

3. Tanda2 sedang sinting sinting itu apa? gila ke apa? 

4. Tanda2 sedang malu buat buat seperti seorang yang penuh dengan kebodohan, atau kata lain adalah blur. 

5. Tanda2 sedang cemburu berbuat donno terhadap benda yang saya jeleskan. 

6. Tanda2 sedang sedih buat muka monyok, diam dan termenung. tido 

7. Tanda2 sedang gumbira senyum sepanjang A sampai Z dan ulang 34587 kali. 

Apa: 

1. Apa warna baju yang dipakai sekarang. belang hijau pink kuning putih 

2. Apa kamu termasuk dengan orang yang suka shopping? iya kot. bergantung pada poket dan mood. 

3. Apa kamu percaya dengan Love at first sight bergantung kepada keadaan dan orang. love at first sight ni hanya mereka yang mementingkan rupa paras semata mata 

4. apa yang kau ingin lakukan sekarang sambung menjahit. yeah, sudah hampir siap 

5. apa rasa dihati kamu saat ini rasa bahagia. 

Bila: 

1. bila pertama kali dilahirkan ke dunia 21 sepetembe 1988 at 715 am. masa sekolah dulu mak selalu wish tepat jam 715 am dan hanya 730 am baru saya akan bertolak ke sekola. ma, i love yu! 

2. bila saat terindah dalam hidup? masa tinggal dengan nenek dan atok. tapi dorang dah lama meninggal. dah lama tak rasa perasaan indah macam tu. 

3. bila kali terakhit dimarah ibubapa hurm.. ari khamis lepas, kena bebel dan marah sebab tak bayar saman lagi. tapi macam biasa, bila kena marah or bebel saya akan gelak dan cuba buat abah jadi cool. jadi abah pun dah malas nak bebel lagi. korang boleh cuba taktik ni. bagus! 

4. bila kali terakhir ehem ehem ehem? oh, tadi. tiba tiba tekak macam kering. jadi saya batuk kecik sedikit. ehem ehem ehem! 

5. bila kamu akan married? erkh. bila dah cukup duit. dan ada calon dan dah sampai seru. dan mendapat restu 

Bagaimana: 

1. bagaimana jika ada orang buat kamu sakit hati? cuba buat buat bodoh. atau buat tak tau dengan apa yang berlaku. 

2. bagaimana kalau ada orang cakap kamu lawa/hemsem? oh, nak cokelat? 

3. bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu? sedih ya amat tapi hidup harus diteruskan. 

4. bagaimana jika ada orang tak suka kamu? hahah. saya tak kesah pun. macam la sume orang suka kamu kan? lalala~~ 

5. bagaimana kalau ketika bangun, kamu dikelilingi apa? erk. cepat cepat cari something untuk hapuskan api tu. yeah!

6. bagaimana jika kamu keseorangan. saya akan cari keja untuk buat saya rasa kalut. macam menjahit atau tangkap lipas bodoh 

version II 

1. anak kunci kegunaan asal= untuk kunci rumah dan baby blue. 
kegunaan sampingan= buat alat pelindung diri. kunci saya tajam wooo..

2. penutup pen kegunaan asal= tutup mata pen la. 
kegunaan sampingan= saya tak suka guna pen yang ada penutup. sebab penutup tu selalu hilang. dan bila hilang, saya rasa macam seorang yang cacat bila guna pen tanpa penutup.

3. botol mineral kegunaan asal= simpan air masak, air neskobeng. budu ais? 
kegunaan sampingan= simpan duit syiling.

4. paper lama kegunaan asal= buat guna untuk conteng conteng 
kegunaan sampingan= buat lap meja bila ada air tumpah

5. seluar D lama kalau dah lama tu buang aje lah. mana ada kegunaan sampingan lagi. adooiiiishhh

6. lesung batu kegunaan asal= tumbuk bebawang 
kegunaan sampingan= kadang kadang saya tengok mak saya asah pisau kat situ. kadang kadang mak saya guna buat ketuk paku. sungguh kapten serbaboleh

7. langsir kegunaan asal= tutup tingkap dari disekodeng. 
kegunaan sampingan= buat lap tingkap yang kotor. hal ini hanya dibuat dirumah sewa. kalau buat kat rumah betul, mau kena sekeh dengan mak.

8. komputer pejabat kegunaan asal= buat keja pejabat la. 
kegunaan sampingan= main game pokemon. heheh! i miss biomedik. dan pokemon dan nasik kak wok.

9. duit syiling kegunaan asal= buat beli air gedegang. 
kegunaan sampingan= untuk peraduan gores dan menang

10. laman blog kegunaan asal= untuk cerita kan pendapat dan hal diri sendiri 
kegunaan sampingan= tempat lepaskan geram. heheh!

17 comments