Rindu Saya Kan?

hai semua! saya sedikit kalut malut dengan hidup saya sekarang. terlalu banyak assignment nak kena buat. tapi itu bukan faktor utama kenapa saya tak update blog nih. faktor utama adalah sebab modem saya buat hal. dia dah bunuh diri dengan merosakkan diri sendiri. so, sekarang dia dah dihantar ke hospital. tapi tatau kurun ke bila baru boleh dapat balik. dan sekarang saya sedang online dengan guna modem Baizura. cikgu tarian saya, tadi petang baru dia ajar saya menari. erkh. sungguh mengerikan. perasaan seperti hampir hampir dicabul. tapi bes! bukan perasaan dicabul itu yang bes. tapi menari tu yang bes. ini sume bahana cerita Shall We Dance. dan rupa rupanya pungguk JLO tu lawa rupa nya. patut lah ramai yang nak tiru pungguk dia kan? dan saya juga sedikit kalut dengan secret projek saya. ho ho ho~~ 

pungguk = punggung

13 comments