Sumpah! Betul Betul Tak Membawa Unsur Kenegerian

Ahad lepas saya pegi menghadirkan diri dalam satu intebiu yang saya sendiri pun tak tau apa sebenarnya agensi tu nak. Saya cuma pegi untuk mengetest sama ada saya mampu berspeaking atau tak dan menikmati perasaan di intebiu. Jadi, bila pegi intebiu untuk keja betul betul nanti tade lah rasa takut sangat. Sebab intebiu hari tu bukan lah intebiu betul betul. separa betul saja. Tapi separa tak separa, hampir 4 jam gak saya kena tunggu. Maybe sebab ramai gila kot orang yang pegi intebiu. Dasat betul. Ini baru betul betul dasat. Dasat penuh. Tapi lagi, saya ada jumpa satu info ni dalam satu majalah tempatan. dan sila tolong jangan salah paham terhadap saya sebab saya pun datang dari unsur genetik dari sana. Tapi betul ke?

22 comments

  1. ahaha..tak pelik pun...
    mamat kelantan sebelah bilik saya tak habis2 men'torrent' cite lucah. dahla guna wireless free lak tu..

    ReplyDelete
  2. erkkk entah
    tpi btl jgak apa yg anda dpt tuh
    statistik yg logik kalau dilihat sekeliling ape yg berlaku
    :D

    ReplyDelete
  3. perasaan gersang atau kemaruk itu adalah normal. memang fitrah manusia. tetapi perlulah menanganinya dengan bijak. jadi, nikahlah dengan gades pilihan hati.

    ReplyDelete
  4. erk..tganu tade..no offense.. p kwan2 kat ganu dulu sgt suke cite n tgok blue~

    ReplyDelete
  5. ahmdsyhmi-> erk. dasat betul. mesti dia buat jualan murah cd blue. erk!

    babyjane-> menakutkan betul kan?

    padelkopak-> wah. siapakah gadis pilihan tuan hamba? hik hik hik~

    nurain-> yeah, saya sebagai rakyat terengganu juga terpaksa mengaku. memang betul. teruk betul. haih!

    ReplyDelete
  6. aihh.
    nak pinjam facts ney pastu ltak blog ley ta?
    huhu

    ReplyDelete
  7. hehehee.. perak xde?
    ishh.. x betul la info ni...

    ReplyDelete
  8. erkkk,betul ke kajian itu??nasib baik xde kajian antara lelaki dan perempuan,ngewww~~~

    ReplyDelete
  9. naseb baik saye dari kuantan
    hoho

    =b

    ReplyDelete
  10. yo lo ko oghe kelate wahi google goning?

    * gua bukan orang kelantan ok *

    ReplyDelete
  11. aku rase aku duk perlis. pasai tak dak pun perlis?

    ReplyDelete
  12. Tak bleh percaya ar info nie.
    tah tah dorg xde keje saje dorg cri keje pastu buat benda nie.
    =( ish! tak patut btul. Tapi, pape pun mmg realiti ar benda nie mmg terjadi pun..

    ReplyDelete
  13. pehh...
    markah penuh tu..
    hahahahahah

    ReplyDelete
  14. salaams farhana...dah lama tak jumpa di alam maya ni...harap sihat dan ceria :)

    ReplyDelete
  15. atok-> kena isi borang dulu la. jangan lupa salinan ic dengan cop ketua kampung sekali. huhu~~

    Mr. and Mrs. Mizan-> bak kata nurain nurain, terengganu pun tade. huhu

    aliya-> haha. tau takpa :)

    aina hazuani-> semua patut pindah kuantan la ni. huhu

    k.e.r.i-> tak pasti la pulak. ala, semua negeri pun ada orang suka google benda macam tu. kan? huhu

    darkk-> tiba tiba aje pindah gi perlis. bukan pahang ke? heheh~~

    kapten-> kapten terselamat buat kali ni.

    ahmad azrin aziz-> kakak gua pun asal kelantan gak. sedara ke kita? :)

    asnacute-> yup, tak boleh caya sangat. tak sume orang kelantan macam tu. :)

    kak hanie-> akak dari mana ya? ;p

    mrblind-> adeh. lupa la pulak. banyak sangat buku yang gua telaah masa tu.

    erisya nor-> wah. dah lama tak dengar kaba erisya. hope sihat juga ya?

    ReplyDelete
  16. akak warga perak..
    seeeee....
    xmasuk lam senarai pn..
    wahahahahahahah XD

    ReplyDelete
  17. sib baik PUTRAJAYA tak ada..
    kekkekkeke

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥

    *********************************

    ReplyDelete
  18. dhada-> tau takpa. huhu

    kak hanie-> nanti saya minat org buat survey utk kampung akak. hik3~

    kak yanie-> kak pun sama, buat survey kat putrajaya je. huhu

    ReplyDelete