Api Amarah. Ini Baru Sikit

oh damn! damn! damn! damn! mp4 kesayangan jatuh dalam bus semalam!! macam mana boleh tak perasan. arghh!!

damn! damn! damn! macam mana nak dapatkan balik? harap ada yang baik hati pulangkan balik kat kaunter tiket.

damn! damn! damn! hangin hangin macam ni tiba tiba dapat mesej dari budak umah sewa. double damn betul lah! mentang mentang aku dalam susah, korang boleh buat keputusan ikut pakatan korang aje kan? 

eh, go to hell lah! damn damn damn damn! buleh pulak buat buat anta mesej tanya aku kan. dah la mesej guna hp budak paling innocent, konon harap aku tak berani nak kata apa. aku boleh reply kat nombor ahli ko yang lain lah!

damn damn damn damn! seriusly, aku kagum dengan sikap dan kebolehan hipokrit korang. seriusly! kalau boleh nak belaja sekali dengan korang. belaja jadi innocent. dan hipokrit. heh!

dan aku langsung tak kesah sapa nak kawan dengan sapa. sebab semua orang tau sapa yang betul dan sapa yang salah. sapa yang ego dan sapa yang kurang ego. aku sikit pun tak layan sebab aku bukan nya lalang yang ikut angin. seriusly tengah hangin sekarang. sapa tegur sekarang, kompem kena siku. haih!

*apa pun, macam mana nak dapatkan balik MP4 saya. arghhhh.. my greenie!!

11 comments