Dalam Kelas Pun Ada Diskriminasi

Untuk semester terakhir ni saya ada belaja satu subjek nama Pengimejan Perubatan. atau dalam nama lain, Imaging.

Seperti selalu nya, encik saya akan berkata; "kita belaja subjek imaging, kena pandai imagine. nama pun lagi imaging. awak imagine macam mana collimator project imej gamma pada surface crystal. dan imagine macam mana cystal tu absorb gamma ray tu untuk convert imej gamma kpd light signal dan bla bla bla bla bla bla bla..." 

Jadi, untuk menepati ciri ciri pelajar yang baik. Saya cuba mendengar nasihat encik saya. Saya imagine..

imagine.. 

imagine...

imagine..

imagine..

imagine..

imagine...

imagine..

sehingga lah saya ter'imagine' benda ini.


Betul betul melangkaui batasan subjek imaging. Apa pun, saya memang dah kantoi dengan encik. Nasib lah encik saya itu cool. Hai Encik Roshidi! 

*memang tak reti melukis. haiyayayai~~

16 comments