Dalam Kelas Pun Ada Diskriminasi

Untuk semester terakhir ni saya ada belaja satu subjek nama Pengimejan Perubatan. atau dalam nama lain, Imaging.

Seperti selalu nya, encik saya akan berkata; "kita belaja subjek imaging, kena pandai imagine. nama pun lagi imaging. awak imagine macam mana collimator project imej gamma pada surface crystal. dan imagine macam mana cystal tu absorb gamma ray tu untuk convert imej gamma kpd light signal dan bla bla bla bla bla bla bla..." 

Jadi, untuk menepati ciri ciri pelajar yang baik. Saya cuba mendengar nasihat encik saya. Saya imagine..

imagine.. 

imagine...

imagine..

imagine..

imagine..

imagine...

imagine..

sehingga lah saya ter'imagine' benda ini.


Betul betul melangkaui batasan subjek imaging. Apa pun, saya memang dah kantoi dengan encik. Nasib lah encik saya itu cool. Hai Encik Roshidi! 

*memang tak reti melukis. haiyayayai~~

16 comments

  1. waahahahhahahahah!!!!!


    ni macam mase LK kt skolah, cikgu kata bayangkan, mende lain yg aku terbayang~

    ReplyDelete
  2. Notes mmg tmpt utk menunjukkn bakat melukis . Hehe

    ReplyDelete
  3. Wakahakahkahakahkahaahakaha
    =P
    adoiii sakit perut den~
    lawak ar farhana nie~
    =))))))
    tp suke lak tgk lukisan tu hehehe
    kot asna tmbhkan warne lgi nmpk menarik!~

    ReplyDelete
  4. ciss...
    imaginasi terlampau betul budak nih..
    hahaahahahaha

    ~~tu ultraman ke..chicken man??
    nyiahahahaha :P

    ReplyDelete
  5. kantoi?
    haha mest slenge tyme tu en.
    haha

    ReplyDelete
  6. hanya satu.

    Awak sgt kreatif. Teruskan!

    ReplyDelete
  7. cis, ultraman..

    gua rasa, mesti lu kecik-kecik dulu pernah ada topeng ultraman..

    ReplyDelete
  8. ahahaha...ana..ana,tyme aku denga ingat lukisan yg tak seberapa..upe2nya..lukisan yang beberapa..memang betul imagine overboard dak ana ni...hahahaha,but two thumbs up untuk encik roshidi...COOL giler ah!!!

    ReplyDelete
  9. ahmdsyhmi-> kepala hotak ko la. haha

    atan-> hehe. maybe.

    nurain-> LK, dulu aku teringin nak belaja LK. tapi nasib aku x amek LK kan. haha

    dhada-> yeah. nota imaging memang penuh dengan contengan lukisan. hehe

    asnacute-> boleh boleh. saya mmg x reti nak mewarna. asna boleh tolong warnakan. he he he

    kak hanie-> ciken men pun boleh la. hu hu hu. hanie wumen pun boleh gak. lalala~~

    atok-> hahaha. slenge tak slenge. tapi memang boring gila.

    fezal mohd-> ha ha. yeah. ada sekali dia angkat nota tu tunjuk kat 1 kelas. adesh~

    cik manis-> nak saya lukis gmbr manis-man? ha ha

    mrblind-> sama dgn anak lu la. haha

    kabus-> erk. mcm tu pun kreatif ke? kalau teruskan maunya penuh satu nota. hehe

    ahmad azrin-> ha ha. mesti la.

    honeykasz-> haha. encik roshidi COOOOOLLL. haha

    ReplyDelete
  10. ha ha ha...
    kelakar la kamoo ni dik...
    hehehe....abis buku tu kamoo conteng....keretip2...

    (^_^)

    ♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

    ReplyDelete