Ho yeah! Saya dah tak panas lagi selepas habiskan semua ice cream kat rumah.

Haritu adik saya masuk pertandingan kawad kaki. dan platun dia menang nombor dua, dari dua buah sekolah yang bertanding. caya lah dik! ha ha ha 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Pagi tadi saya pegi satu ujian ni. dan antara soalan dia. tandakan Y jika anda bersetuju dengan kenyataan tersebut dan tandakan T jika tidak bersetuju: 

1.saya bukan lah seorang yang menawan. (Y/T)
2.saya tidak pernah jatuh cinta. (Y/T)
3.saya tidak akan bercinta lagi setelah putus cinta. (Y/T)
4.kisah silam akan mempengaruhi hidup saya. (Y/T)

sampai sekarang saya kompius dengan jawapan saya tadi. apa patut saya jawab ya. dan sampai sekarang mak saya tak abis abis lagi soal selidik jawapan saya. lagi lagi soalan nombor dua. jenuh nak menjawap. haih! 

*apa pun, saya sayang Adik saya. walaupun dia lagi tinggi dari saya. dan gemuk. ha ha ha

11 comments

  1. hahaha soalan yg susah dari soalan stpm
    :D

    ReplyDelete
  2. Mustahil ta pernah jatuh cinta kn kn kn ;P

    ReplyDelete
  3. Ermm.. saya pilih aiskrim.. :)

    ReplyDelete
  4. pelik kan soalan die

    ade tuh suh pilih antara empatt
    1) sangat tepat dengan diri saya
    2) tepat dengan diri saya
    3) sangat tidak tepat dengan diri saya
    4) tidak tepat dengan diri saya

    pelik2 la,confius lakk....

    ohye,ana apply kos ape kat usm??

    ReplyDelete
  5. he he he aku pun kompius nie argh apasal laa susah sgt soalan tue ha ha ha

    ReplyDelete
  6. babyjane-> susah kan. formula pun tade nak gunapakai ni. hu hu hu

    dhada-> arr.... itu la yang saya kompius sekarang ni. he he he

    kapten-> dengan kapten.

    si kura-> ha ha. tau takpa.

    zaidon-> aiskerim tak termasuk la. he he he.

    aliya-> kadang kadang nak bulatkan jawapan pun dah kompius dengan dia punya tepat taktepat tu. hu hu hu.

    aiseh, lupa la amek kos pe. banyak sangat yang apply. hik3~

    macha_sezs-> sila lah lalu lalang.

    fadh-> eleh. buat buat tak reti nak jawap lak. heheh!

    ReplyDelete
  7. hahha
    soklan x de dlm syllabus spm mahupun stpm :DD

    ReplyDelete