Kuasa Keajaiban Wanita

Satu satu nya benda yang saya tak berani dan takut nak cuba; high heel. hanya mereka yang berkeyakinan tinggi aje boleh berjalan tip top dengan high heel. Macam dia ni.
 
*dalam 2 inci gak la kasut dia ni. tapi memang tinggi lah. bravo! bravo!

tapi sebelum tu, agak agak berapa tinggi dia sebenarnya. oke, mari kita tengok.

 

Saya agak terpikir pikir. perempuan yang rendah boleh cover dengan high heel. macam mana dengan lelaki ya? hurm~ hurm~ hurm~ Apa pun, ajaa memang superb, dia boleh masak goreng pisang. dan buat gelang feberet saya masa kecik. hey, dia juga ada hadiah kan saya curse keychain. curse keychain, sebab bila dah pegang mesti tak nak lepas dah. handmade handpon keychain dengan kaler feberet saya. wahh~ oh ya, kawan saya kata dia ni artis. 


*thanks foreverything ajaa, erkk!! ini dah macam pesen nak promote orang aje. eh, tapi ajaa dah ada encik BitBit ;p

19 comments