Kuasa Keajaiban Wanita

Satu satu nya benda yang saya tak berani dan takut nak cuba; high heel. hanya mereka yang berkeyakinan tinggi aje boleh berjalan tip top dengan high heel. Macam dia ni.
 
*dalam 2 inci gak la kasut dia ni. tapi memang tinggi lah. bravo! bravo!

tapi sebelum tu, agak agak berapa tinggi dia sebenarnya. oke, mari kita tengok.

 

Saya agak terpikir pikir. perempuan yang rendah boleh cover dengan high heel. macam mana dengan lelaki ya? hurm~ hurm~ hurm~ Apa pun, ajaa memang superb, dia boleh masak goreng pisang. dan buat gelang feberet saya masa kecik. hey, dia juga ada hadiah kan saya curse keychain. curse keychain, sebab bila dah pegang mesti tak nak lepas dah. handmade handpon keychain dengan kaler feberet saya. wahh~ oh ya, kawan saya kata dia ni artis. 


*thanks foreverything ajaa, erkk!! ini dah macam pesen nak promote orang aje. eh, tapi ajaa dah ada encik BitBit ;p

19 comments

  1. haishhh
    susah pkai heels
    haha
    byk kali tergolek
    :P

    ReplyDelete
  2. terompah lagi stabil dari high heels, taknak cuba?

    ReplyDelete
  3. terompah lagi stabil dari high heels, taknak cuba?

    ReplyDelete
  4. takbagussangatpakaihaihilnietoksahpakaiarsakittulangbelakangje.

    ReplyDelete
  5. sakitlah pakai high heel..

    eh eh... ko kurus dr yg lalu ;p

    good!

    ReplyDelete
  6. kalau lelaki boleh pakai heels boleh tambah ketinggian jgk... Wahh

    ReplyDelete
  7. sy kne pkai heels,
    klau x, ketarelah yg sy ni rndah.
    sob3

    ReplyDelete
  8. nk jln jauh jgn pki heels,amat memenatkan...heels yg seswai akan membuatkan kite rase confident...

    ReplyDelete
  9. hahahaa..
    bl ase nk nmpk tinggi..
    akak kompom pk heels..
    tp manjang berslipar jepon / berkaki ayam jek kat opis..


    ~~standard heels akak..3 inch..
    bluwekk! :P

    ReplyDelete
  10. Asna tak payah pki heels dah cz mmg dah tinggi boleh jadi model org kata.. =)

    ReplyDelete
  11. farhana !
    nape makin kurus dari gmbr2 yg lepas??
    dietkah?
    x pernah pakai heels..
    kalau pakai, mesti rse mcm cindy crawford kan !
    xpon, kate moss
    uhuu~~
    -.-

    ReplyDelete
  12. Babyjane[The Juliet]-> bahya tu. kena seimbang badan dulu. huhu

    ahmdsyhmi-> dah pernah cuba. macam nak tersadung kat depan ada lah. macam mana la jepunese boleh berlari dengan terompah. kagum!

    Darkk-> macam dah pernah cuba aje?

    Monkey D Luffy-> kapten pun pernah try ke? haha. selalu pegi gim. ;p

    atok-> boleh cuba. :)

    nurain-> betul ke? tapi dorang macam oke aje. siap lari lari lagi. wah wah wah

    Zulkarnain Azman-> lelaki pakai heels? macam menarik. cuba lah.

    ~cik manis~-> uhu. saya pun rendah ugak. makne nye kena try pakai gak la ni. ho ho ho

    [ a l i y a ]-> ajaa memang konfident gila dengan heels dia. sebab tu dia boleh pecut 100m dgn heels dia. ha ha ha

    *adik aja, jangan marah ;p

    miSz.haNie-> wah. 3cm rendah lagi tu. cuba up sampai 5 cm. lallalla~

    asna cute-> wah. cik model rupanya ;p

    nabilah mangshor-> tak lah. lepas kena denggi haritu berat memang turun sikit. sebab tu mencari org yang sudi belanja makan ni :)

    kak nab cuba lah! boleh jadi nab crawford. heheh!

    ReplyDelete
  13. wahhh kacak gambar tinggi ye haha

    ReplyDelete
  14. ayai..
    saja nak bodek aja yea, nak gelang masa kecik2 tu..
    hi..
    k dear t aja uat, leh pakai time MPG k

    ReplyDelete
  15. mari la dtg sini
    miellza pon ade je di sini
    =)

    ReplyDelete
  16. fezal mohd-> itu lah pasal. megah semacam je. huhhu

    ajaa-> wah wah. itam putih ya? itam satu putih satu. ana ada kain. :)

    kak nab-> wah. boleh wat perjumpaan kelab blog shah alam :)

    ReplyDelete
  17. kamoo comey dik....

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete