Today Is The Worst Day

aahhhh... jangan tanya saya pasal exam MUET tadi. tanya orang MPM, kenapa dia bagi Brad Pitt yang baca tape untuk listening tadi. langsung tak paham apa. tak pun mau nya terbelit belit lidah orang dalam tape tu, orang gaji Paris Hilton pun tak cakap sampai macam tu sekali la. huh!

dan tanya sekali kenapa 90 minit saja untuk writing. baru je semangat nak tulis esei, dah abis masa. jangan tanya saya macam mana saya boleh nyaris nyaris kena ragut tadi. tanya peragut bermotor tu, kenapa dia nak sangat amek henfon saya. takda henfon buat cara takda henfon, jangan bodohkan diri nak ragut orang punya.

nasib saya sempat mempraktikkan teknik cengkaman kuku helang tadi. baru lah henfon tak terlepas. apa pun, syukur alhamdulillah ya amat lah tersangat. semoga peragut tu jatuh tergolek dengan moto dia dalam empangan tali air sebelah pangsapuri saya semasa cubaan nak ragut orang lain. haih! dan kepada shidi, mana ada aku marah tadi. kenapa muka kau takut sangat tadi. siap explain segala bagai. ha ha ha

*akhir akhir ni saya asek mengeluh saja, kalau abah tau, mesti dia marah.

15 comments

  1. sy geram ngn test listening td!
    sgt dhsyat slang dy..
    last2 sy anta jwpan yg logik dlm kpla otak je.
    keke

    ReplyDelete
  2. Hi, you just relax, take it easy.
    Live your life with no excuses, love with no regrets.
    Have a pleasant weekend, Lee.

    ReplyDelete
  3. Sila tanya apa reaksi saya lepas jatuh moto tadi?

    Saya Gelak Kuat-Kuat Lepas tu. Ha-Ha.

    ReplyDelete
  4. tape tu pakai suara orang jawa try nak speking la..hahaha

    ReplyDelete
  5. wah wah. cengkaman kuku helang!
    kene menuntut ni xD

    sy punye MUET dulu, speaker rosak, denga robot2. lagi spoil. huh

    ReplyDelete
  6. eh

    cara hp ko kena ragut sama mcm aku

    aku pun berjaya elak ;p

    ReplyDelete
  7. cik manis-> tau takpa. main tulis aje. hu hu hu

    naz-> thx :)

    uncle Lee-> thx, life should be really easy if there is no any peragut in this world. la la la~~

    dark-> saya tak sempat nak tanya, encik dark dah jawap. macam mana tu.

    liliyuli-> erk. patut la. aiseh!

    ushop-> boleh boleh. hehe. kalau robot lagi senang paham kot ;p

    kapten-> kapten guna teknik apa? wah. boleh buat gabungan nih

    ReplyDelete
  8. ah, muet gua dapat 2 tak bising bising pun..

    ReplyDelete
  9. Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete
  10. gua pun cenderung nak marah..mengleuh saja ni..apahal..hahaha

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilahh
    farhana xde pape pun. BUdus puye org y jd peragut tu!.
    Asna dpt dia mmg asna siat2 kulit dia tuh!!

    ReplyDelete
  12. haha tololnye pragut tu
    ngehe

    ReplyDelete
  13. 0uh mujur dia bagi brad pitt
    kalau dia bagi simon powell
    lagi la..
    hehe
    anyway gud luck farhana !!
    boley punya
    =)

    ReplyDelete
  14. ahmad azrin-> mana ada gua bising. sunyi sepi aje blog gua nih. lalalalala~~~

    rantong-> oh. baiklah

    mrblind-> banyak problem la. haiyaya.

    asnacute-> thx. wah, dasat la asna. boleh upah jadi bodigad nih. he he he

    atok-> aha. betul, tolol! hehe

    nabilah hana-> paling bagus phua chu kang kot. aha~

    oke, thx dear! ;p

    ReplyDelete