Gud Luck Untuk Diri Sendiri

Malas nak cakap banyak, tengok kat sebelah kanan page ni. Nampak? Oke, tu jadual exam saya. Tapi apa pun saya tak ready lagi. Agak risau tapi malas nak pikir. Sebab saya bukan pengejar pointer 4.00. Kawan saya kata pengejar 4.00 ni biasanya tade life. Asyik mengadap buku 24/7. Kalau ada test, 4 hari sebelum tu dah tido berpelukan dengan buku. Lepas tu, kalu risau down, boleh jadi gila. Walaupun result hanya turun 0.01. Lepas tu semua benda nak lebih dari orang. Ada betul juga cakap kawan saya tu. ha ha ha 

Oh ya, esok saya nak ke PWTC untuk karnival kerjaya. Harap tak ramai orang yang pegi, sebab saya tak nak bersesak sesak dengan orang ramai. Korang yang lain, pegi hari sabtu atau ahad je. tak yah pegi esok. oke? *orang kata, sekarang keja tak buleh memilih. buleh dok saya apply keja engineer esok. saya tak memilih pun, kan?

17 comments