U R so Gay and U dont even Like Boys

Title itu hanya satu rangkap dalam lirik lagu. jangan terpedaya. Esok saya ada paper untuk subjek Amalan Sistem Perubatan. kalau nak di-kirakan, subjek ni agak 'suam suam kuku' sebab ia banyak berkisarkan benda benda pengetahuan am dan ilmu di zaman praktikal. Tapi masih banyak benda yang nak di-study-kan. Dan disebabkan nota nya adalah terlalu memeningkan saya, maka ia telah menjadi sedikit bosan. Iya lah, ada satu topik ni lebih kurang sama dengan topik dalam subjek lain tapi isi nota nya lain lain rasa. Rasa macam ajaran sesat pun ada. haih! Terpaksa jawap dengan keadaan kurang puas hati dan penuh dengan pendaman perasaan.

Oh-ya, sambil study saya singgah sebentar di Youtube, untuk melihat video yang baik-baik. dan saya terjumpa satu aktiviti yang agak famous di zaman sekolah dulu yaitu surat berantai. cuma kali ni sedikit advance, tak perlu fotocopy, cuma perlu copy and paste saje. tapi surat berantai ni lagi pelik dan membodohkan. Sungguh, saya tak sangka otak orang kat sana kecik.

"Read the rest for her to show up in your town. Im sorry this chain will spread and if you do not repaste 10 times onto 10 videos a ghost will come to your house and torture your family and you. Im sorry i dont want this happening to me repaste and the ghost will pass your house" "It sounds evil....HERE: Take this Advice: 1. put your finger on your nose 2. hold your breath for 5 seconds 3. say the name of your love 4. that person will ask you out on the next Friday 5. you will have the best day tomorrow 6. if you don't copy and paste to 2 other videos you will have bad luck and die in 2 days " "copy and paste 2.send this to 2 videos. 3.hold your breath for 10 seconds 4.press refresh twice 3.LOOK AT YOUR HANDS " "if ur reading this u cant go back there was a dad who got pissed cuz he got layed off so he went home took a knife than went to his 13 year old daughter and slit her neck! if u r reading this and dont forward to 10 vids the 13 year old girl be sitting on the endge of the bed waiting for tha when u wake up who ever takes care of u will find u in the tube full of bloode with ur throat slit and than the 13 year old girl will come to who ever takes care of u so hury dont be the that unlucky one!"

Apa motif saya berada di dunia blog di saat genting nih. Patut rendam nota, cicah dengan sos cili thai KFC. Wish me luck untuk esok!

14 comments