Alhamdulillah

hari ni result final exam dah keluar. dan result saya sungguh la teruk. teruk macam orang tak pernah belajar. rasa macam nak koyak koyak slip result tapi tak buleh sebab sekarang dah maju, sekarang orang main tengok result kat intenet je. takkan nak koyak screen laptop pulak. masalah sekarang ni tak tau macam mana nak bitau family pasal result ni. buat buat tak tau aje buleh? hu hu hu. tapi apa pun, bersyukur lah tade pun paper yang kena repeat. walaupun bunyi macam dalam tekak aje. heheh!

 
apapun, saya tetap sakit hati. rasa nak gi belaja sepak-tendang macam pakcik ni aje.

13 comments

  1. brape result nye?
    hehehe :P

    ReplyDelete
  2. Takpe... yg penting kau tak repeat mana2 paper. Nanti usaha lagi...

    P/S
    Mcm ulasan report card aje...

    ReplyDelete
  3. teruk sangat ke??
    tpi ok dah xda kena g poly sambung age sebulan kan?
    kami pun teruk~

    +sorie xreply mset dear..xda kedit..

    ReplyDelete
  4. uish..xkan la teruk sangat. itu semua cubaan kan. sabar la k..kalo aku kan. bile result teruk x penah bagitau fam. so dorang akan tau la result aku teruk. bagi kes ko, aku tak pasti, but for sure xla teruk sangat kan. cuba lagi nx sem.aja aja fighting!!!

    ReplyDelete
  5. berapa pointer? tukar ngan gua nak?..

    gua pun teruk juga, macam result orang gila. haha..!!

    ReplyDelete
  6. Salam...takpe lain kali usaha dengan lebih gigih lagi nye....

    ReplyDelete
  7. cukup makan kenyang sudah laR:)

    ReplyDelete
  8. cik fana,
    sbar deh.
    ade hkmah 2 ;)

    ReplyDelete
  9. rahimin-> kuat ke? rasa macam lembut aje. dulu pun on9 gak tapi tak teruk pun. hurm

    dhada-> kalau ada rezki lagi. huhu

    kak hanie-> satu je result nya. hek3~

    kikuri-> kalo gitu, doakan aku buleh sambung degree. mst ayat ko tiap2 tahun macam tu kat. haha

    ajaa-> aah. sangat2. its oke bebeh

    nurain-> dah tade next sem dah. huhu T_T

    bokbon-> kira nya gua lagi bagus la ni. gua nya tade la sampai tahap orang gila lagi. waras lagi. huhu

    ieyla-> thx ieyla :)

    naz-> tak cukup ni. perut duk bunyik2 lagi. huhu

    babyjane-> thx dear :]

    kapten-> mari. mari. mari

    cik manis-> yep yep. saya berfikiran macam tu ugak, demi menyedapkan hati sendiri. T_T

    ReplyDelete