Alhamdulillah

hari ni result final exam dah keluar. dan result saya sungguh la teruk. teruk macam orang tak pernah belajar. rasa macam nak koyak koyak slip result tapi tak buleh sebab sekarang dah maju, sekarang orang main tengok result kat intenet je. takkan nak koyak screen laptop pulak. masalah sekarang ni tak tau macam mana nak bitau family pasal result ni. buat buat tak tau aje buleh? hu hu hu. tapi apa pun, bersyukur lah tade pun paper yang kena repeat. walaupun bunyi macam dalam tekak aje. heheh!

 
apapun, saya tetap sakit hati. rasa nak gi belaja sepak-tendang macam pakcik ni aje.

13 comments