Dem Yuh! Dem Yuh!

Ya, dem yuh atau jugak damn you. damn you kepada budak yang telah menganiayai kucing ini.


apa yang buat dia rasa happy pun tak tau. sesuka hati saja pegi cat bulu dia. memang la kaler hijau tu lawa, funky. tapi toksah la duk cat kat kucing. cat la kat rambut kau saja. haih. kesian betul kucing ni. sampai kan ada bulu yang tercabut. kesian~kesian.

18 comments

  1. ini okay lagi. err tak kejam sangat.
    dulu, ada jiran simbah air panas kat kucing.
    mati terus kucing tu.
    lagi sedih.
    T__T

    ReplyDelete
  2. wlupun sy x mnggmari kucing, tpi sy ksian tgk kucing 2.
    :((

    ReplyDelete
  3. perghhh ini boleh bt aku marah ni
    huhu
    syer peminat kucing gak
    tak bleh tgk org kejam2 dgn kucing
    huhu

    ReplyDelete
  4. apabende la dorang, kucing pun nak cat, takde keje..

    ReplyDelete
  5. dekat kucing pn nk buat dajal...
    gile xde otak..
    haihh..

    ReplyDelete
  6. isk isk isk..kasihan sungguh..
    boleh jalan ke kucing tu?

    memang nak kena sekeh itu orang dan kepada sesiapa yang zalim terhadap haiwan..

    ReplyDelete
  7. aku syak budakhijau yang buat he he he

    ReplyDelete
  8. Ya rabbi! Apsal kaler ijau... pink kan lagi kawaii! Mendera sungguh!

    ReplyDelete
  9. HUooo!!
    giler kejam org yg wat tue!!
    Aiissshhh Geram sungguh ar.
    Budus xde otak ka!
    tau ar akhirat sok. Tanggung ar ko yg wat cat kat kusing tue!~

    ReplyDelete
  10. jahat sungguh orang itu...
    dah la kaler ijau tu seakan-akan kaler kancil ku....

    hehhehe

    ReplyDelete
  11. Siapa yg bt tu ?! Kalau kucin dhada yg kena tu nahas la siapa yg bt (-_-)

    ReplyDelete
  12. mangai!!bapak keji sape yg pegi mengecat kucin tu..hampeh giler...kucin ko ke na?meyoh?

    ReplyDelete
  13. zalim zalim..patut dah lu dem dia..

    ReplyDelete
  14. hee keciannye kat kucing tu terok btul la..

    ReplyDelete
  15. semua-semua, pakaikan helmet kucing dan jaket pada kucing anda. bagi mengelak benda yg sama berlaku pada kucing anda. hahah!

    ReplyDelete
  16. aku rasa ni mesti budak hijau @ yanz punya keje ni.
    hahaha

    ReplyDelete