Kisah Di Hujung Minggu

Ahad lepas saya ke Plaza Angsana. untuk menjadi pom pom girl untuk group kakak saya. erm. sebenarnya menjadi tukang capture gambar saja. saya kan pendiam, mana ada bakat nak jadi pom pom girl nih. eheh! hari itu ada pertandingan senamrobik, hip hop, lompat tali, steprobik dengan fitball, arr.. lebih kurang macam tu la kot namanya. sedikit lupa dengan nama kategori. anjuran belia johor la kot, yang ni pun lupa juga. ada slogan, yang ni pun saya lupa ugak. aiseh! keja saya cuma amik gambar dan rakam video dorang duk melompat lompat atas stage.

kadang kadang ada juga yang bosan, tapi untuk hip hop memang bes. sebab ada group geng budak cina, macam biasa lah. dorang punya hip hop memang hip dan hop. kalau buat gaya ala ala rihanna buleh dapat markah lebih. tapi kalau melayu buat kena tolak markah. untuk kategori steprobik, dalam banyak banyak group ada satu saja group lelaki yang masuk dan group dorang la yang menang. mana tak menang nya, dorang guna lagu naruto. group lain sume guna lagu pussycat doll, madona, britni spies. itu belum masuk untuk kategori senamrobik, dorang buleh guna lagu go go power rangers. betul betul dasat lah taste orang laki ni. sejurus habis pertandingan, saya bersama geng group kakak saya menuju ke Jusco Tebrau. masing masing mau tengok cite Jangan Pandang Belakang Congkak. keadaan saya sungguh bahagia sebab semua makan minum ditanggung kakak. ha ha ha

*saya malas nak upload gambar dan video, bukan ada gambar saya pun. ho ho ho

14 comments