Kisah Di Hujung Minggu

Ahad lepas saya ke Plaza Angsana. untuk menjadi pom pom girl untuk group kakak saya. erm. sebenarnya menjadi tukang capture gambar saja. saya kan pendiam, mana ada bakat nak jadi pom pom girl nih. eheh! hari itu ada pertandingan senamrobik, hip hop, lompat tali, steprobik dengan fitball, arr.. lebih kurang macam tu la kot namanya. sedikit lupa dengan nama kategori. anjuran belia johor la kot, yang ni pun lupa juga. ada slogan, yang ni pun saya lupa ugak. aiseh! keja saya cuma amik gambar dan rakam video dorang duk melompat lompat atas stage.

kadang kadang ada juga yang bosan, tapi untuk hip hop memang bes. sebab ada group geng budak cina, macam biasa lah. dorang punya hip hop memang hip dan hop. kalau buat gaya ala ala rihanna buleh dapat markah lebih. tapi kalau melayu buat kena tolak markah. untuk kategori steprobik, dalam banyak banyak group ada satu saja group lelaki yang masuk dan group dorang la yang menang. mana tak menang nya, dorang guna lagu naruto. group lain sume guna lagu pussycat doll, madona, britni spies. itu belum masuk untuk kategori senamrobik, dorang buleh guna lagu go go power rangers. betul betul dasat lah taste orang laki ni. sejurus habis pertandingan, saya bersama geng group kakak saya menuju ke Jusco Tebrau. masing masing mau tengok cite Jangan Pandang Belakang Congkak. keadaan saya sungguh bahagia sebab semua makan minum ditanggung kakak. ha ha ha

*saya malas nak upload gambar dan video, bukan ada gambar saya pun. ho ho ho

14 comments

  1. br nk ty..
    mn gambor nye..
    hahaha :P

    ReplyDelete
  2. Laaaa... kau kat JB ke? Apsal tak bitau awal2... kalu tak bole kita lepak sama2. Boring woooo....

    ReplyDelete
  3. lain kali join sekali
    bru best lompat2
    hehehe
    :D

    ReplyDelete
  4. kak hanie-> heheh. gambar tade. sebab saya tade dalam gambar. haha

    kikuri-> yup, kat pasir gudang. tau takpa. aku kat umah jadi tukang masak je. nak kua pun tade kenderaan. jalan pun tak tau. sedih nya hidup dinegeri org. eceh. meh la, ko belanja. buleh? huhu

    babyjane-> badan keras. nak wat 'wave' pun tak reti. huhu ;p

    ReplyDelete
  5. lorrr xde gmbr hana ker?? uhuks rugi yea.. sekali sekala ada event gitu.. try ler cari BF baru ker heheh kira amik kesempatan la hehehe
    =)

    ReplyDelete
  6. Lahai upload jela 2 3 ketul ;P

    ReplyDelete
  7. bahagia nyer ada kakak mcm tu
    tanya kakak..dia nak adik lagi tak?
    kak yanie kan ada...hehhehe

    ReplyDelete
  8. bg ler gambar... kedekut!

    muahaha

    ReplyDelete
  9. wei..balik kampung la..haha!

    ReplyDelete
  10. pom-pom girl? ko pakai skirt pendek paras paha je? isk rugi2 aku xtgk he he he

    ReplyDelete
  11. keadaan saya sungguh bahagia sebab semua makan minum ditanggung kakak

    ni memang pesen makan suap ni..hehehe

    ReplyDelete
  12. wahhh msti best kan..
    diorang gne lgu tu? mak aii mmg hebat ^^

    ReplyDelete
  13. asna-> eceh. tu dah menyimpang dari motif utama tu. huhu

    dhada-> saya kedekut. lagi2 tenet lak tak bagus. ;p

    kak yanie-> dia taknak. tapi saya nak akak lagi ;p

    zaidon-> banyak makan semut. huhu

    kapten-> memang pun. haha!!

    bokbon-> minggu depan aku balik. tunggu! haha

    fadh-> ces. ngengada!

    mrblind-> makan suap? mesti la. makan kena suap. haha

    iliana-> yup. dasat kan. huhu

    ReplyDelete