Bapak Borek Anak Rintik

"Sapa pulak uninstall game lumba kerete nih?"

"Huh? Game lumba kerete? Entah, mana nak tau. Ayie la kot. Dia je duk main."

"Eehh. Abah pun main juga. Kenapa dia pegi uninstall pulak."

"Lorh. Tak tau."

"Abes tu macam mana ni, abah nak main game apa ni"

"Tunggu Ayie balik la. Suruh dia install lagi."

"Ahh. dia itu mesti sebab abah dah menang banyak kali"

"Lorh, abah."

Patut la malam malam saya asek dengar bunyi kerete aje.

19 comments

  1. wah, nie rupanya cik farhana.

    ok, baru kenal.

    ReplyDelete
  2. hehehehe...
    adeyhhh...
    tu abah yg leh wat geng tuh~!

    ReplyDelete
  3. hahaha.....
    sib baik tak install game bola...
    kalau tak...mau kamoo sorak sakan...

    ReplyDelete
  4. main game??? wah dasyat laa bapak ko...ada ciri2 bakal pak mertua yang sporting nie he he he

    ReplyDelete
  5. Bapak zaman IT! Pergh! Aku salute sama bapak kau... paradigm shift!

    ReplyDelete
  6. nsib baik lumbe kerete.
    kalau die main super mario, mau kena gelak.

    ReplyDelete
  7. hik hik hik...
    kalau saya, dengan abang saya..
    takde kije lain..
    best wooo~

    ReplyDelete
  8. Tah, pg uninstall btpe..

    aku pun main game tu ngan ayah ko la..

    ReplyDelete
  9. owhh.....ko upanya yang bagi untuk kat Ah Meng,,tokey cd cetak rompk....

    ReplyDelete
  10. capullet360, baru kenal ke? hehe :)

    cerry berry, geng main game. huhu

    John Doe, tak, kunci Ego gua dah buat loket. tadak orang buleh amek. haha

    Kak yanie, tau takpa. kang berebut dengan anak yg len lak. hehe

    fadh, yeye, sapa nak bapak mertua yg sporting buleh cari aku, mari mari. haha

    kikuri, haha. itu belum lagi dia dengan internet. haha

    ashraf fareeq, tau takpa. yang tu buleh jadi berebut dengan saya. haha

    mrblind, mesti. macam anak dia juga. hoho

    iliana, hehe. kalau saya dengan abang saya, saya jadi tukang tonton aje. sebab dia dah tawan satu komputer. huhu

    asna, lucu :)

    cik manis, memang sempoi. pegi kedai stesen bas pun pakai kain pelikat je. belum lagi pegi ke supermarket. haha

    ahmdsyhmi, meh la. ko install balik.

    kapten, aku pun rasa macam tu gak. hehe

    naz, wow. macam anak nya juga, ke? hoho

    iR KAMI, haip haip. aku cuma penghantar saja. bukan tokey. haha

    ReplyDelete
  11. err..awak ni kawan farhana kan...fanaqila...

    ReplyDelete
  12. Kimie, saya agak was was dengan nama fanaqila tu. Takda dalam contact list saya, rasa nya. huhu

    ReplyDelete