Cuba Bersabar Dalam Semua Situasi

"Oit. Aku bosan la kat umah, ko ada cite yang bes bes tak? Pinjam weh"

" Ada tapi yang dah lama la."

"Cite apa? takpa, meh aku tengok dulu. Kot aku tak tengok lagi ke, lagipun aku memang bosan gilak duk kat umah ni"

"Oke oke, jap lagi aku bagi"

"Oke, set! Kalo buleh cari cite orang yang hemsem sket, nak cuci mata kasi kilat kilat sikit. dengan perempuan yang kiyut kiyut sekali. tak kiyut tak nak"

"Kalo gitu kena tunggu aku berlakon dengan Lisa Surihani dulu la, buleh?"

"Owh. Takpa lah, baik aku tengok Wanita Hari Ini aje lah."

Terima kasih kepada sahabat sejati saya kerana telah meminjamkan DVD berupa set cerita Oggy and the Cockroaches. Saya harap hari hari saya yang akan datang lebih bahagia di samping cerita pinjam ni. T_T

8 comments

  1. ah. sama-sama. tapi saya mana ada cite tu.

    ReplyDelete
  2. oggy n cockrches mmg bes pun.
    crite zmn kanak2
    :D

    ReplyDelete
  3. hehehhe layan kartun jugak akhirnya hehehe =))

    Lagi berapa hari ek farhana nak masuk sem baru nie?

    ReplyDelete
  4. bahagia tidak datang bergolek sebab ia bukan bola atau roda...namun bahagia jiwa dapat dikecapi melalui bacaan ayat suci al-quran serta menyelami dan mendalami intipatinya(he he he mcm ustaz laa plak)

    ReplyDelete
  5. Waaa suka kartun tuu .. kelakar ;D

    ReplyDelete
  6. Klaka gak oggy. Tapi aku kesian kat si oggy tu. Asyik kene bully je... Sebab tu aku tak tgk sgt Oggy ni.. sekali2 layanlaa spongebob. Lawak gak...

    ReplyDelete
  7. dark, sebab bukan awak yang pinjamkan. ;p

    cik manis, zaman kanak kanak ke? rasa macam baru tengok kat tv semalam. heheh

    asnacute, tu la pasal. duk imagine bleh tengok org korea yg hemsem. heheh. saya da abes belaja la bebeh. huhu

    fadh, perghh. insap pulak kejap. hohoho

    mrblind, taleh. broadband ada limit sampai 5Gb. kot terlebih, intenet jadi slow dan bengong. kodi betul!

    dhada, tau takpa. comel pun ada. hehe

    kikuri, waah. berjiwa sensitif gak ko ni eyh. hehe. tp kalo spongebob aku akan rasa sakit ati. sakit ati dengan patrick. haha.

    ReplyDelete