Berita Pendek

Rasa macam nak update blog tapi takda idea. Pasai takda benda yang best. Hari hari tido, bangun, makan, main game, bukak fesbuk. Tak tengok tivi pun, sebab saya bukan mek tivi. Semalam start menjahit baju. Bukan pandai sangat pun, janji ada rupa baju kurung bila dah siap nanti. Itu pun dah kira orait. Dekat rumah, bosan gila. Hari hari cari gaduh dengan adik. Sampai gaduh pun dah hilang, tak tau mana nak cari lagi. Hujung minggu nanti, pegi Pekan. Ada majlis perkahwinan. Best ke tak, tak tau. Ramai orang ke tak, macam ramai. Hemsem ke tak, macam tak.

17 comments