Amukan Sejurus Amukan

Berdasarkan entri lepas lepas. Saya banyak mengamuk. Tapi biasa lah, mana ada orang tak mengamuk. Misti ada punya sikit sikit, sipi sipi rasa tak puas hati dengan orang. Kalau tak ada juga, berkemungkinan besar orang tu ada sakit organ dalaman. tak sakit organ, sakit jiwa. pasai dah hipokrit. hoho

Esok nak kena cari dapur. Mau panaskan otak. Kasi cair. Dah beku amat. dah lama tak belajaq kot kan, semua dah lupa. Lagi pula, belajaq elektronik masa semester satu dua tiga. Yaitu dua tahun lepas. Mana nak ingat balik. Kalau dalam freezer, memori tang elektronik tu ada kat bawah sekali. Nak korek, amatlah susah. Nak kena guna senduk kayu, cucuk cucuk. Paham ke idak ni? Sekeh kang.

**sekarang, rasa nak mengamuk. Macam mana buleh dalam sistem, dorang buat gua tak daftar subjek. Tak tau nak salahkan sapa. Gua dah hantar borang pendaftaran subjek kat dorang, by hand lagi. Ke nak by feet? Ada jugak yg kena sekeh ni.

6 comments

  1. fight weh...fight...bagi dapat msk jugak klas tu..kang akhir sem kucar kacir lu nak cover kredit hour...

    ReplyDelete
  2. siku kan jek.
    tunjuk muka garang sket.

    ReplyDelete
  3. hantar by feet! straight to the face! =p
    (dalam erti kaa lain perti menyepak! =p)

    ReplyDelete
  4. eeeee...takut nye aku hahahaha

    ReplyDelete
  5. Jo, aku dah fight habis habisan. mengamuk menjerit mendemonstrasi.

    Ahmad Azrin, ko la budak U, utm

    Kak Hanie, kena asah siku dulu la ni. huhu

    Orked, yeha. kasi sedas dua. best juga kot. hehe

    Fadh, ceh. Lain macam je bunyi takut nya tu.

    ReplyDelete