Nota Jiwang 2010

Takdak guna rindu pada orang yang takmau rindu kita. Baik kita rindu pada orang pastinya rindu kita. Mak Abah pastinya. Susah gila bila orang tak paham keadaan kita. Susah bila berhadapan dengan orang yang suka main lari larian. Saya bukan mau main tarik tali, tapi situasi saya buat saya terpaksa lepaskan tali dan kadang tarik balik sebab tak mau terlepas jauh.

Bila dah jadi gini, satu saja statement yg buleh digunapakai. Tak serasi. Awak tak paham saya dan saya tak paham awak. Okai fine, disebabkan saya seorang yang rock. Saya biar aje awak pegi sambil saya stadi secara hardrock pasai exam lagi berapa hari saja. Pokok atas bukit tu pun dah kering. Bunga dalam jantung pun dah kering. Takda orang nak siram. 

Seminggu dua ni saya rasa saya tak berapa nak rock. Kawan pun cakap saya jiwang. Hampeh ko Ayuni. Takpa takpa. At least aku ada ko.

2 comments