Satu berita Gembira tak Mampu membungakan hatiku yang seriau dengan Test.

Hari ni dapat durian runtuh. Tapi tak seruntuh masa kat poli. Hohoho. Okai, apa apa pun, bayar bil broadbang-ong dulu. Walau kat sini ada perkhidmatan wifi tapi rasa nya guna broadbang lagi syok. Pasai kadang, wifi sini suka buat kita menyumpah seranah semua benda. Lagi pula, wifi sini dah block blog saya. Hampeh le kome nih.

Hari ni juga, saya dapat satu taklimat free dari seorang foreign student. Dia suruh saya rajin rajin lah menegur foreign student kat sini, untuk meng-improve-kan english saya. Masa tu, rasa macam nak hantar dia balik ke Afrika ja. Walau muet saya cukup lepas syarat untuk drop subjek english, tapi saya tau nyanyi lagu System of a Down.

Eleh. Macam lah saya tak tau. Padahal nya dia sunyi, takda kawan. takda orang mau tegur dia. Dah la sebut nama orang pun salah. Farhana lah, bukan farhenna. ceh.

8 comments