Satu berita Gembira tak Mampu membungakan hatiku yang seriau dengan Test.

Hari ni dapat durian runtuh. Tapi tak seruntuh masa kat poli. Hohoho. Okai, apa apa pun, bayar bil broadbang-ong dulu. Walau kat sini ada perkhidmatan wifi tapi rasa nya guna broadbang lagi syok. Pasai kadang, wifi sini suka buat kita menyumpah seranah semua benda. Lagi pula, wifi sini dah block blog saya. Hampeh le kome nih.

Hari ni juga, saya dapat satu taklimat free dari seorang foreign student. Dia suruh saya rajin rajin lah menegur foreign student kat sini, untuk meng-improve-kan english saya. Masa tu, rasa macam nak hantar dia balik ke Afrika ja. Walau muet saya cukup lepas syarat untuk drop subjek english, tapi saya tau nyanyi lagu System of a Down.

Eleh. Macam lah saya tak tau. Padahal nya dia sunyi, takda kawan. takda orang mau tegur dia. Dah la sebut nama orang pun salah. Farhana lah, bukan farhenna. ceh.

8 comments

  1. pehh..nasib baik xjd rihanna..
    hahaha

    ReplyDelete
  2. pehh selamba jer dia sound org. nti hana sound dia balik sebut nama hana salah tau..

    ReplyDelete
  3. turun la jalan jalan ke skudai.. blh gua belanja lu cendol..
    hahahaa..

    ReplyDelete
  4. hahaha...awang hitam ngorat ko...apa laa low class punye awang hitam tue...heheheeh

    ReplyDelete
  5. ko isilah kesunyian dia

    ReplyDelete
  6. kak hanie, itu la. kaler kulit dah sama. hoho

    asnakiut. sound dia dalam bm la. baru la 1 malaysia. haha

    ahmad azrin, lu belanja gua nasi dengan tomiyam la. baru la bersemangat gua nak pegi sana.

    fadh, ada juga yg aku sekeh ni kang.

    ah fatt, aku takut kacau bilau hidup dia nanti. haha

    jo, gua tak layan orang luar negara ni. taste lu orang luar ke? nak gua tolong?

    ReplyDelete