Pendek

Hari ni, saya ke kelinik sekolah buat kali kedua. Dan, selain dari ubat free, saya juga dapat banyak nasihat free, dan bebelan free dari dokto, akak misi dan akak ubat. Tapi kalau nak check darah kena bayar, benci betul.

6 comments

  1. bebelan kak hanie..tak mau ke?
    free jeee...

    :P

    ReplyDelete
  2. apsal sampai kena cek darah?
    kalo doktor suruh tu buat je..

    ReplyDelete
  3. kak hanie, free. takpa lah. saya tak suka benda free. haha

    Naz, itu lah pasai. haih. duit duit~

    Jo, bukan doktor tapi nurse, mak aku la tu. haha

    dhada, takda lah. orait lagi. hehe

    atok, itu la. mahal gilak. hehe

    ReplyDelete