It's Been A While

Baru saja pulang dari menghadiri Kem Motivasi kat Bukit Beruang, Melaka. Ternyata memang takda beruang tapi yang ada, mat rempit, merempit kat depan Mcd. Beruang dgn mat rempit totally berbeza sebab mat rempit lebih kepada .................... 

Rasanya dah lama gilak tak join aktiviti kem motivasi ni, last sekali masa form 5 kot. Tapi, kem kali ni paling best. Maybe sebab sempoi gilak. tak terikat dengan jadual, tentatif program pun takda. Kejap kejap makan, minum. Walau menu air nya sama je tapi takpa, service bagus. pekeja pun hemsem. apa lagi yg perlu?

Fasi kali ni memang best, Encik Syed Abd Aziz & Uncle Dan. Kot sapa ada yg kenal, mesti tau betapa sempoi, rock & best nya dorang. Dorang ajar cara nak potong pensil guna kertas, memang pelik. memang ramai yg dapat buat. tapi bila kita sendiri boleh buat, rasa macam superman pun ada. Then, ada battle War Dance. Memang best dan kelakau dan hip. Tapi, balik balik je dah kena pikir pasai test. Hujung minggu ni dah start test. Tapi takpa, buat test elok elok, kang kasi hadiah tiket wayang buat diri sendiri.

7 comments

  1. kongsi la kt cni cmne nk potong pensil gune kertas... hehe~ =p

    ReplyDelete
  2. dulu aku attend kem motivasi dekat sekolah. esoknya aku kena gantung 2 minggu. gila takde kesan..

    ReplyDelete
  3. zaman kerja aku ni pun ada juga tu kem motivasi..kejap je kesan semangat bekerja tu ada..hahaha

    ReplyDelete
  4. miellza, susah. nak kene guna suara hati. hehehe

    al man kara qi, takdek. hihi

    jo, lu mmg terbaik. nak ada kesan, meh aku toreh sket. huhu

    Mirul, betul betul. huhu

    liliyuli, at least ada jugak terkesan. macam Jo, langsung xde kesan. haha

    ReplyDelete