Hana Tajima? Farhana Tajima? Hana Zulkifli? Farhana Zulkifli?


Sapa kata towel tak boleh jadi satu trend fashion tudung? Okay, lilit saja macam biasa dan unik nya, gunakan kepit rambut ganti reben kat kepala. lagi lekat.

Okay, tadi pagi saya and the gang pegi mandi sungai. Teringin gila mandi sungai, dah lama gila tak mandi sungai. Mandi kat Gunung Berlumut. Pergh, jauh ke dalam felda perjalanannya. Tapi, gambau kat sana tak boleh dishare lah atas sebab tertentu. Dan, bila balik saya pakai selendang towel (refer gambau kat atas, pasai rambut still basah. Then, bila kat traffic light ada satu kerete duk gelak gelak kan gua. Cess... pakcik dan si anak nya, tak pernah tengok orang lawa gamak nya. Ini lah namanya stylo, pakcik. Anak pakcik ada idea nak pakai macam tu? Takdaaa ppuuuunn....

Eh, semalam pun gua digelakkan jugak. Sebab, saya galas bakul kat belakang. Ya, bakul carrefour tu.. galas macam beg sekolah, kat belakang. Sebab, saya malas nak pegang. Then, ada makcik duk gelak. Cess... ini lagi sorang tak tau apa makna nya stylo. Well, kan dah cakap, saya malas nak pegang bakul tu. so, galas je la. Yang deme duk gelak tu, macam la deme nak tolong bawakkan bakul saya tu. Hampess...

Ohya, kat Gunung Berlumut tu ada Beruk. Hati hati kalau kat sana.

9 comments