Hana Tajima? Farhana Tajima? Hana Zulkifli? Farhana Zulkifli?


Sapa kata towel tak boleh jadi satu trend fashion tudung? Okay, lilit saja macam biasa dan unik nya, gunakan kepit rambut ganti reben kat kepala. lagi lekat.

Okay, tadi pagi saya and the gang pegi mandi sungai. Teringin gila mandi sungai, dah lama gila tak mandi sungai. Mandi kat Gunung Berlumut. Pergh, jauh ke dalam felda perjalanannya. Tapi, gambau kat sana tak boleh dishare lah atas sebab tertentu. Dan, bila balik saya pakai selendang towel (refer gambau kat atas, pasai rambut still basah. Then, bila kat traffic light ada satu kerete duk gelak gelak kan gua. Cess... pakcik dan si anak nya, tak pernah tengok orang lawa gamak nya. Ini lah namanya stylo, pakcik. Anak pakcik ada idea nak pakai macam tu? Takdaaa ppuuuunn....

Eh, semalam pun gua digelakkan jugak. Sebab, saya galas bakul kat belakang. Ya, bakul carrefour tu.. galas macam beg sekolah, kat belakang. Sebab, saya malas nak pegang. Then, ada makcik duk gelak. Cess... ini lagi sorang tak tau apa makna nya stylo. Well, kan dah cakap, saya malas nak pegang bakul tu. so, galas je la. Yang deme duk gelak tu, macam la deme nak tolong bawakkan bakul saya tu. Hampess...

Ohya, kat Gunung Berlumut tu ada Beruk. Hati hati kalau kat sana.

9 comments

  1. hari tu pon kiteorg sekelas ade gi gunung belumut.. best gak la buat bbq bagai.. hehe

    ReplyDelete
  2. comel sungguh pakai shawl guna towel. :)

    ReplyDelete
  3. aku nie.lelaki berumur 22 tahun yg tak pernah lagi pergi gunung mane2.mak aku kate bahaye.^_^ tapi ape ke pelik tudung tuh? bhahaha.tag wash tak bukak yg tak leh tahan tuh.^_^

    ReplyDelete
  4. wahh..anda sangat stylooooOOO~~ muahaha..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Cik Natrah, nanti try la buat tutorial tudung ni lak. haha

    Sophia, wah. best nya. siap ada bbq. kami plan last minute je ni. hehe

    amanina, hehe. fashion pegi mandi manda :)

    zulfahmi, woah. kalau mak dah ckp macam tu, mmg kene dengar la. tudung utk pegi mandi manda. huhu

    cikmegipama, hehe. TQ :)

    ReplyDelete
  7. wah boleh jd fashion designer dah ni.selendang dr towel. hee..

    ReplyDelete
  8. lengan tu pun aurat dik, sama mcm rambut, dua2 kita kena tutup.

    ReplyDelete