Perggghh....

Okay, sambung balik. Perggghhhh...... bizi gila sejak masuk semester baru ni. Awal awal masuk dulu bizi dengan rumah sewa baru. Banyak nak kena kemas. Menghadiri jemputan undangan open house, then bizi tengok wayang. Hahaha. Al maklum lah, sekarang kan macam banyak cerita yang best best. itu belum yang on the way nak keluar lagi. Tapi last last saya download jugak. Habis la duit ptptn kalau semua cerita nak pegi tengok kat panggung. Ye dak?

Then, start bizi dengan final year project. Senior saya cakap, semester ni rilek rilek dulu. Tak  banyak keja nak kena buat, semua nya research ja.. tapi bagi saya, semester ni la yang penat. nak research dan paham kan keseluruhan project tu. Ni pun update secara tak sengaja kat library ja. Of course la datang buat research dan download cerita. HA HA HA!


Okay,  movie dah siap download, dah boleh balik dah. HA HA HA!

6 comments