Library

Tadi pagi pegi library lagi. Hari hari pegi library, nerd betul. Kih kih kih. Tapi kali ni pegi library just untuk renew buku saja. Dah tak boleh renew online, kena renew kat kaunter. Kena pulangkan buku tu dulu then pinjam balik. Tapi tak sampai 5 minit dah siap. Uih. Kejap nya. Selalu nya kena tunggu dalam 10-15 minit jugak lah baru siap.

"Eh, dah siap ke? Kejap nya."
"Oh. Mesti lah. Abang kan seorang pekerja yang cekap, pantas dan efision."
"Ooo......."

Ceh! Angkat bakul sendiri pulak abang ni.

P/S: ada sorang abang library ni hemsem gilak. Kih kih kih. Gatai pulak.

5 comments

  1. rajin nye awak.. saya terpikat dengan sikap awak.

    erm.erm.. kenapa tak share gambar abang kacak tu? :P

    ReplyDelete
  2. rajin g librabry,ermm kakak come takde kat cana ker?

    ReplyDelete
  3. miss silent, saya pun terpikat dengan awak. haha. kemain, aku sendiri pun tak tershare lagi ni. haha

    Chaoi, oh. rasa macam takda staff perempuan kat library. hahaha

    ReplyDelete
  4. hohohoho, best apa g library, mcm2 ada slain dr bc buku..~

    http://karyakuideaku.blogspot.com/2011/12/my-final-year.html

    ReplyDelete
  5. hahaha, tau takpa. macam macam ada. hahah

    ReplyDelete