Oink Oink

Assalamualaikum.

Untuk adik adik, lain kali, jangan bergayut kat depan rumah. Cari port terbaik, kat dapur contohnya. Dalam toilet, tak boleh. Kang ada yang nak terkucil, terpaksa terkucil dalam seluar pulak.

Pasai pa tak leh bergayut kat depan rumah? Terutamanya kalau depan rumah anda adalah semak samun berhutankan belantara. Pasai kemungkinan babi hutan keluar merayau tu ada. So what kalau dia keluar merayau? Well, ini adalah untuk sapa sapa yang takut dengan babi. Eh, ada ke yang tak takut dengan dia? Hurm.. ada lah, itu for those yang makan lah.

Btw, thanks la awak. Awak sudi call saya. Nanti saya dah keja kang, saya pulak call awak eh. Sementara tak keja ni, awak call saya dulu eh. Hahaha :))

Eh. Apa motif nak cerita pasai oink oink ni. Adoi. Sebenarnya saya dah abes exam. So, free sampai tak tau nak buat pa. Haha. Kawan kawan lain duk makan buku lagi. Pasai depa abes exam next week. Hahaha.

Sekian, Terima kasih.


p/s:  pelajar oversea dapat jugak tak baucer RM200 tu?

3 comments

  1. begayut atas katil best.. boleh cubit2 bantal.. ehehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha.ingat oink oink tu bunyi babi tu. hukhuk...
    harap awak cepat kerja dan kumpul duit banyak2. hehe :)

    ReplyDelete
  3. adan. amboi, silap hari bulan abis satu bantal. hehehe

    miss silent, memang bunyi nya la tu. hehe

    ReplyDelete