Selamat Tinggal

Assalamualaikum, dan hai.

Okay, tadi baru lepas abes final exam. So, no more final exam lagi lepas ni. (insyaallah). hope takda yg sangkut. So, dah boleh packing barang and say good bye to UTHM. Nanti gua datang untuk presentation LI, lepas tu konvo. Tapi dengar cerita, konvo nya tahun depan. Gara gara praktikal. Tapi tak kesah la, janji dah abes belaja kan. Takda nak serabut kepala dah. tapi bila free ni, macam serabut jugak. Serabut tak tau nak buat apa. Haha. Bosan jugak kalau takda keja sekolah ni kan. haha.

tapi, memang sedih bila teringat yang ini last kami bersama sama kat sini. Teringat masa mula mula masuk, happy time, sad time, stress time dengan members. Cepat sangat masa berlalu. Hope lepas ni kami still bersama even jauh.

for those yang still dalam situasi membelajar kan diri kat mana mana sekolah, please appreciate every moment. once korang dah nak grad and tamat belajar macam Ah Kak ni, memang korang akan sedih tahap gaban unless kalau korang memang takda geng. Hahaha.

So, sekarang dah boleh start pikir masa depan. haha, bukan nya before ni tak pikir, pikir jugak tapi nak take action tu macam lambat sikit. since sekarang dah betul betul tamat belajar, baru boleh take action. Action apa? action nak cari keja, hantar resume. Hope murah rejeki, dapat keja okay :)

6 comments