Short Note

Assalamualaikum dan hai.

Tahukah anda bahawasanya sekarang ini adalah musim study week untuk para budak U (sesetengahnya je lah)? Ya ya, memang saya nak bagitau yang saya  dalam minggu belajar (study week). dan Ya, memang saya budak lagi. even agak kekok mengaku diri ini budak U. tapi takpa, bila lagi nak mengaku since this is my last semester, my last study week (hopefully, insyaallah). tapi tak start study lagi. Sebab ada banyak benda lain yang nak disetelkan dulu. Hope sempat study lah.

dan doakan saya tak gugup masa intebiu esok. Ya, esok ada intebiu. First time nak pegi intebiu keja, ngeri pulak. Wish me luck babeh!

5 comments

  1. same lah budak U jugak ni. hahaha
    ehh interview ape tu?

    ReplyDelete
  2. ini inteviu ke yg betul2 ke? gud luck tau..hihi

    ReplyDelete
  3. goodluck ya kak ;) btw interview apa tu??

    ReplyDelete
  4. last semester masih kekok dengn budak U . btw good luck for exam . and wish me luck for external presentation oke

    ReplyDelete
  5. blog panjang, intebiu keje. huhu

    mizz erma, yup, betul betul punya.

    Nur aischa, tq. interview keja. hehe

    Mishter izwan, haha. low profile. gud luck!

    ReplyDelete