Praktikalicious

Assalamualaikum dan hai.

Hari ni genap seminggu saya ber-praktikal kat sini. Serius, saya hanya mampu berdoa supaya saya mampu bertahan untuk 2 bulan setengah kat sini. Bukan nya tak best, sebab saya rasa kat mana mana pun akan tak best kalau kita memang tak suka kat tempat tu. dan bukan nya saya nak cakap saya tak suka praktikal kat sini, tapi entah laaaahhhh.....

Tapi, memang benda macam ni lah yg mungkin saya akan hadapi bila saya kerja nanti. so, sekarang kena belaja untuk terima situasi begini. dan saya rasa, menjadi hipokrit tu adalah amat penting dalam kehidupan saya sekarang. Well, mungkin sekarang ni hipokrit tapi lama kelamaan maybe saya sendiri akan terima dengan hati terbuka tanpa meng-hipokrit kan diri.

oh ya, semua result dah keluar cuma final result je belum keluar. saya cuma mampu berserah dan pasrah aje. T.T

Dan, sekarang saya online guna internet jiran. internet jiran ni kadang boleh connect kadang tak boleh due to distance yg agak jauh pasai ini bukan jiran sebelah rumah, hurm. sebenarnya saya pun tak tau jiran yg mana satu. dan jangan ada yg tanya macam mana saya dapat password wifi dia ni. Haha. Since sekarang saya kat kampung and broadband pun dah terminate. jadi nya, kalau saya jarang blog-walking tu harap paham la situasi saya sekarang. Tapi tak lama, insyaallah 2 bulan setengah aje ya :)


10 comments