Rindu

Bila dah beransur ansur nak masuk usia senja ni, mula rasa rindu masa zaman jadi student dulu kan? Almost semua kawan kawan masa zaman belajar dulu pun dah kawin, sekarang semua pakat duk lumba kumpul anak 😂

Dulu masa belajar sibuk nak habis belajar cepat cepat sebab dah malas nak pegi kelas, sibuk nak keje, tak sabar nak pegang duit sendiri kononnya. Tapi rupanya bila dah keje, memang boleh pegang tapi kejap je sebab lepas tu duit terus hilang buat bayar hutang sana sini. Kadang tu, tak sempat nak pegang pun sebab transfer online je kan 😝

Tapi yang paling berharga dan nikmat, bila kawan kawan masa belajar dulu still sama macam dulu, even masing masing busy dengan tanggungjawab & komitmen keluarga sendiri tapi still luangkan masa dengan kawan kawan, still ada bila kawan kawan susah senang. Masa bersama maybe dah takda tapi friendship tu still kekal macam dulu even jauh 💓

Thanks sebab selalu ada, 2007

 

0 comments